CPMLive

Zo helpen we jou oogsten

Ben jij klaar voor jouw toekomst? Met CPMLive beschik je over een krachtige, flexibele en voordelige corporate performance managementoplossing.

Jouw data is de voeding om jouw organisatie tot bloei te laten komen. Door razendsnel te plannen, begroten en forecasten excelleer je in een handomdraai. Met gebruiksvriendelijke software die je verder helpt wanneer jij dat wilt. Hoogste tijd om te oogsten met CPMLive.

 

Wat je krijgt

CPMLive biedt je een geautomatiseerde ondersteuning voor de volledige plan-do-check-act cyclus. Gewoon, binnen één en dezelfde oplossing. Zo wordt het eenvoudig om plannings- en begrotingsprocessen efficiënter in te richten, dankzij forecasting zijn alle ogen gericht op de toekomst en maak je niet langer belangrijke beslissingen gebaseerd op een onderbuikgevoel. En wat te denken van de resultaten! Met een enkele klik worden resultaatrekeningen, ratio’s en kapitaaloverzichten inzichtelijk en koppel je hier direct de juiste actie aan! Eenvoudig en volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Razendsnel de beste versie

CPMLive ontwikkelen we zelf. Zodat we kort op de bal zitten en onze service uitmuntend blijft. Klinkt goed, toch? Maar wat betekent dat voor jou? Nou, onder andere dat we er altijd zijn wanneer je ons nodig hebt, dat we je alles (maar dan ook écht alles) kunnen vertellen over onze software, dat we voortdurend werken aan een nieuwe allerbeste versie en dat we jouw data-succesverhaal menselijk kunnen houden. Zodat jij klaar bent om te groeien!

“Het hoeft helemaal niet gecompliceerd te zijn om data voor je te laten werken. En al helemaal niet onbetaalbaar. ”
Johnny van Cadsand

CPMLive

CPMLive ook voor jouw organisatie

Corporate Performance Management is niet meer alleen voor de Happy Few. Elke organisatie met ambitie om te groeien, gaat een gouden oogst tegemoet met CPMLive.

Zij oogsten al

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van CPMLive. En daar zijn we blij mee. Net als onze klanten. En daar vertellen ze graag over. Bekijk hier alle cases.

Doomijn Kinderopvang

Bye Excel. Hello automated dashboards!

Bekijk deze case
Attent Zorg en Behandeling

Geautomatiseerd en future-proof begroten

Bekijk deze case
Yulius

Het begrotingsproces: eenvoudiger en flexibeler

Bekijk deze case

Ook meer waarde uit je data halen?

We staan voor je klaar en vertellen je graag alles over onze software.

Ruben van de Donk Consultant

0763033100 ruben.van.de.donk@cpmlive.nl

Contact

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar jouw knelpunt. En naar jouw ideale organisatie. Dan ontdekken we samen wat jouw data in CPMLive voor je kan betekenen. Get in touch en zet een eerste stap naar jouw gouden toekomst.

Seeligsingel 7, 4811 CN Breda