Kanteel

Alle data, in een oogopslag

Lees hier hoe de data van Kanteel georganiseerd is. Zodat managementinformatie direct voorhanden is en verbanden in data makkelijk worden gespot.

Wie is Kanteel Kinderopvang? Kanteel Kinderopvang is een organisatie waarbij ontwikkeling voorop staat. Niet alleen van de kinderen maar ook op het gebied van datamanagement.  Dankzij CPMLive heeft kanteel nu het juiste overzicht en inzicht in hun data.

All in one

Kanteel moest uit allerlei verschillende pakketten managementinformatie samenstellen. Zoals uit AFAS, Profit, Flexkids, Quebble en YouForce HR. Dit probeerden zij maandelijks in Excel samen te brengen. In de praktijk is dit tijdrovend, ingewikkeld en foutgevoelig. Bovendien bestaat de informatie ‘naast elkaar’. Proactief op cijfers sturen was niet mogelijk en er is geen inzicht.

Dankzij CPMLive heeft Kanteel nu al hun data in één overzicht en op ieder moment beschikbaar, precies zoals een controller zou willen. Er kunnen nu verbanden worden gelegd, en op basis van de cijfers sturen.

KPI’s verbeteren

Door al deze nieuwe inzichten in data en de verbanden die hieruit volgenden, heeft Kanteel ook een nieuwe blik gekregen op de definities van KPI’s.

“CPMLive brengt alle data bij elkaar en presenteert het overzichtelijk, precies zoals wij het willen. Wij hebben nu snel en overzichtelijk onze managementinformatie beschikbaar. Verbanden worden gelegd en wij kunnen sturen op onze KPI's. ”
Ghislaine Fonteijn

Kanteel

De juiste feiten op een rij

Doordat we nu inzicht hebben kunnen we gesprekken voeren gebaseerd op cijfers en niet op onderbuikgevoel, hierdoor verbeterd de hele organisatie. Ook op verrassende manieren, want locaties die het altijd al goed leken te doen en daardoor nooit de ‘verbeter aandacht kreeg’, presteren nu nóg beter!

Laten we kennismaken

Ik vertel je graag alles over inzicht creëren in data.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd:
ISO27001 certificering

Contact

Get in touch en zet een eerste stap naar jouw gouden toekomst.

Seeligsingel 7, 4811 CN Breda

kidskonnect
kidskonnect