CPMLive in de

zorg

Jouw organisatie in de zorg heeft een sterke missie, visie en strategie. Laat deze leven in jouw organisatie, door iedere stap van de planning & control cyclus te optimaliseren.

Automatiseer je planning & control cyclus

In de zorg werken veel controllers volgens de Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus. Waarom kost dit nog steeds zo veel tijd en moeite? Met CPMLive automatiseer, versnel en verbeter je dit proces. Nu heb je meer tijd over om te analyseren en adviseren.

“Vanaf dag één voelde het goed. De sfeer, de mensen en de informatie die zij gaven kwam realistisch over. De boodschap was dat we het samen zouden doen, een partnership. En in het traject erna is dit ook gebleken. Er werd meegedacht en het gehele proces was flexibel.”
Bianca van de Kamp

Attent Zorg en Behandeling

Jouw KPI’s op jouw dashboard

Zonder moeite bouw jij dashboard. Strategisch voor de directie, tactisch voor het MT en operationeel op afdelingsniveau. Zo ziet elke collega in een oogopslag de informatie die voor hem of haar belangrijk is. Afdeling finance ziet direct de belangrijkste financiële cijfers en KPI’s; hoe hoog zijn je personeelskosten, hoe hoog is het ziekteverzuim en heb je je omzet van deze maand al behaald?

Ook worden de zorgopbrengsten op basis van de productie duidelijk in beeld gebracht.

Afdelingen nemen nu geen beslissingen meer op onderbuikgevoel, maar sturen proactief op inzichten die altijd compleet, tijdig en juist zijn.

Alle antwoorden op één plek

Creëer eenvoudig management rapportages. Management, RvB of RvT stellen continu vragen. Geen probleem, want jij hebt direct antwoord. Je verzamelt, analyseert en presenteert alle data vanuit één systeem.

Begroten = leuk

Samen met collega’s maak je de begroting met minimale inspanning. Begroten is niet meer een jaarlijks proces waarbij je drie maanden moet onderduiken. Je kunt nu ook doorlopend begroten waardoor je maandelijks ziet waar je staat ten opzichte van je doelen. Focus op sturen in plaats van verzamelen.

There is no I in team; elke collega kent zijn verantwoordelijkheid en ziet in één oogopslag wat er is gebeurd, waarom het is gebeurd en wat er gaat gebeuren.

Voorspel de toekomst van jouw organisatie in de zorg

Voel je je helemaal thuis in CPMLive en heb je nog meer honger naar data? Je kunt ook zien wat er gaat gebeuren! Met rolling forecast scenario’s creëer je inzicht in de toekomst van je organisatie. Dat doen we niet meer vanuit Excel, maar allemaal geïntegreerd vanuit CPMLive. Kijk in de toekomst en weet of je het gewenste rendement haalt, of je genoeg personeel hebt en vergelijk je locaties.

Wil jij een gratis demo?

Neem contact op!

Rik Struycken Inside Sales

+31 65 174 9023 rik.struycken@cpmlive.nl

Contact

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar jouw knelpunt. En naar jouw ideale organisatie. Dan ontdekken we samen wat jouw data in CPMLive voor je kan betekenen. Get in touch en zet een eerste stap naar jouw gouden toekomst.

Seeligsingel 7, 4811 CN Breda