ISO 27001 certificering
Update

Hoera! Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

We zijn trots dat we een ISO gecertifieerd bedrijf zijn. Wij voldoen aantoonbaar aan de wet- en regelgeving omtrent informatiebeveiliging.

 

Wat is ISO 27001?

Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In de ISO 27001 norm is vastgesteld hoe je informatie procesmatig kan beveiligen. Ook stelt het eisen aan het vaststellen, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd managementsysteem. Dit systeem wordt ook wel Information Security Management System (ISMS) genoemd.

 

Waarom willen wij ISO 27001 gecertificeerd zijn?

We merken dat veel (nieuwe) klanten regelmatig vragen stellen over de wijze waarop wij omgaan met informatie. Een certificering als deze neemt in één klap al deze vragen weg. Het bevestigt dat ons informatieproces en de manier waarop wij met gegevens omgaan, goed zijn beveiligd. Zo weten onze klanten zeker dat hun bedrijfs-, klant- en persoonsgegevens volledig beveiligd zijn. Wij voldoen aantoonbaar aan de eisen van de AVG/GDPR en aan de wensen van onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging.

Het stelt klanten dus gerust, maar het zorgt ook voor een snellere doorlooptijd omdat een klant direct weet dat wij onze zaken goed op orde hebben.

Wanneer wij samenwerken met een leverancier kijken wij ook of zij ISO 27001 gecertificeerd zijn, zo zorgen we ervoor dat onze informatiebeveiliging van alle kanten optimaal is ingericht.

 

 

Een ISO certificerings traject is wellicht niet het leukste wat je als organisatie kunt uitvoeren, het is echter prachtig om te zien wat eruit komt. Soms ben je al goed bezig, soms zag je zaken over het hoofd. Door met een blik van buiten je processen door te lichten komt dat allemaal in zicht en leer je als organisatie hoe je optimaal en aantoonbaar je informatiebeveiliging op orde hebt. Wellicht het meest leerzame traject van 2022 voor mij persoonlijk!

Joep Verbeeten
Consultant CPMLive

Onafhankelijke certificering

Een ISO 27001 certificaat wordt door een onafhankelijke, onpartijdige en deskundige instelling afgegeven. Bij ons is het traject begeleid door CertificeringsAdvies Nederland en de audit is uitgevoerd door Brand Compliance.

 

Meer weten over onze informatiebeveiliging?

Ik vertel je er graag alles over.

Joep Verbeeten Consultant

085-400 1100 joep.verbeeten@cpmlive.nl

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd:
ISO27001 certificering

Contact

Get in touch en zet een eerste stap naar jouw gouden toekomst.

Seeligsingel 7, 4811 CN Breda

kidskonnect
kidskonnect